Kanguru Haber

Alex Malley “Çıplak CEO”

Alex Malley “Çıplak CEO”

Çıplak CEO

Alex Malley’in kendi deneyimlerini aktardığı yeni kitabı “Çıplak CEO” Sola Yayınları etiketi ile raflarda yerini aldı.

İş hayatında insanların hayallerini gerçekleştirmeye yardımcı olan Çıplak CEO, özellikle kariyerinin başında olanlara ve kendi hayatında yeni başlangıçlar gerçekleştirmek, kariyerini dönüştürmek isteyen herkese bilgelik dolu bir kaynak niteliğinde.

Kendi hatalarından ve deneyimlerinden yola çıkarak gençlere ve hayata katkı sağlamak isteyenlere ipuçları sunan yazar Alex Malley, kitabında ilham veren hikâyelerini, başarılarını, öğrendiklerini, hayat değiştiren ipuçlarını en açık haliyle anlatıyor.

Çıplak CEO, kocaman bir hayat oluşturabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz gerçekleri aynı hataları yapmaya gerek duymadan öğrenmek isteyenler için birebir.

“Alex’in bilgece öğütlerine kulak vermenizi öneriyorum. Ben de kariyerimin başlangıcında böyle bir tavsiye almak isterdim. Hatta Alex’in kitabını üç oğlumla paylaşacağım. Bu kitap, çok çalışmaya odaklanmanın, gözlemci, saygılı olmanın bir birleşimi; beni yeni ve daha büyük mücadelelere teşvik ediyor. Hadi bakalım, Alex’in dediği gibi, hayatın tadını çıkarın.” —Bruce Gosper, CEO, Austrade

Alex Malley Kimdir?
Avustralia CPA’in CEO’su olarak görev yapmaktadır. Ödüllü bir eğitmendir ve Bottom Line adlı bir TV programını sunmaktadır. Alex Linkedin tarafından Influencer olarak seçilmiştir. Yazıları milyonlarca kullanıcı tarafından okunmakta ve paylaşılmaktadır.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal  medyada  paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi  Twitter  üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden  @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ