Kanguru Haber

Abdi İbrahim’i Sanal Video Tur İle Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Abdi İbrahim’i Sanal Video Tur İle Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Abdi İbrahim Tower ve Esenyurt Üretim Kompleksi sanal video tur uygulaması sayesinde dünyaya açılıyor. VR gözlükle ve Youtube üzerinden tüm masaüstü bilgisayarlarda, tablet ve mobil cihazlarda kullanılabilen uygulama sayesinde Abdi İbrahim’in üretim teknolojisi, modern fabrikası ve genel merkezini yakından görmek mümkün.

Sanal video tur sayesinde Abdi İbrahim tarafından kullanılan üretim teknolojileri ve tesisin modern mimari yapısı dünyanın dört bir yanından keşfedilebiliyor. Bir yeniliği daha bünyelerine kattıklarını ve teknolojiyi her alana taşıdıklarını belirten Abdi İbrahim CEO’su Dr. Süha Taşpolatoğlu; “Türkiye’nin yüzde 100 yerli ilaç firması Abdi İbrahim olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında Türk ilaç endüstrisini gururla temsil ediyoruz. Uluslararası güçlü bir marka olma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Teknolojinin sunduğu yeniliklerden biri olan sanal gerçeklik fırsatını tüm paydaşlarımızla daha yakın bir iletişim için kullanmak ve bizi tanımak isteyen herkese kapılarımızı açmak istedik. Bu uygulamanın öncelikli hedef kitlelerinden biri de gençlerimiz. İş hayatına atılmaya hazırlanan ve Abdi İbrahim’e ilgi duyan adaylar sanal video tur ile markamızı, üretim teknolojilerimizi ve gücümüzü yakından tanıyabilecek.” dedi.

Sanal video turlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. (Tarayıcı olarak Google Chrome kullanmanız gerekmektedir.)
Abdi İbrahim Tower Sanal Video Tur
Abdi İbrahim Esenyurt Üretim Kompleksi Sanal Video Tur

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ