Kanguru Haber

Abdi İbrahim Web Sitesini Yeniledi

Abdi İbrahim Web Sitesini Yeniledi

Yenilikçi tasarımıyla yayına giren web sitesi, fonksiyonel yapısı ile kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor. Abdi İbrahim’in tüm ürünleri ve tedavi alanlarıyla ilgili detaylı, güvenilir, ve güncel bilgiyi esnek kelime arama özelliğine sahip arayüzüyle sunan web sitesi, dijital kullanıcı deneyimi trendlerine uygun olarak tasarlandı.

Yenilenen web sitesi, çoklu dil desteği, resim, ses ve video gibi çoklu ortam kütüphaneleri oluşturabilme özellikleri ile, içerik yönetim sistemini kapsayan en son teknolojiye sahip ve tüm arama motorlarına ve yaygın kullanılan tüm tarayıcılara uyumlu şekilde dizayn edildi.

Tüm mobil ve tablet cihazlara entegre tasarım ve yazılıma sahip Abdi İbrahim’in kurumsal web sitesi, kullanıcılara yüklenme süresi ve mega-menü aracılığıyla tüm içeriklere tek tıkla hızlı ulaşabilme imkanı sunuyor. Yaygın kullanılan tüm tarayıcıların yanı sıra tüm mobil ve tablet cihazlarla uyumlu yazılım ve tasarımla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ