Kanguru Haber

Abdi İbrahim “Kök Hücre ve Kan Bağışı Projesi”ni Hayata Geçirdi

Abdi İbrahim “Kök Hücre ve Kan Bağışı Projesi”ni Hayata Geçirdi

Dokunduğu hayatları iyileştirmek için 104 yıldır tutkuyla çalışan Abdi İbrahim, Türk Kızılayı ile işbirliği yaparak yeni bir projeye daha imza attı.

Yılbaşından bu yana düzenlediği toplantılarda, Abdi İbrahim Genel Müdürlük’te ve Esenyurt’taki üretim tesislerinde yaklaşık 300 Abdi İbrahim çalışanı Kızılay’a kök hücre ve kan bağışında bulundu.

Kızılay’a Kök Hücre ve Kan Bağışı

Proje kapsamında yılbaşından bu yana düzenlenen toplantılarda, kök hücre ve kan bağışı konusunda bilgilendirme yapıldı. 21 Mart Pazartesi günü ise Abdi İbrahim Genel Müdürlüğü’nde ve üretim tesislerinde Türk Kızılayı tarafından bilgilendirme seminerleri verildi. Kök hücre ve kan bağışı konusunda genel bilgilendirmenin yapıldığı seminerlerde, doğru bilinen yanlışlar ve uygulama yolları anlatıldı. Gönüllü olarak uygulamaya katılan Abdi İbrahim çalışanları, Kızılay’a kök hücre ve kan bağışı yaptı.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ