Kanguru Haber

+90 3B Dijital Fabrika

+90 3B Dijital Fabrika

Türkiye’nin ilk ve tek 3B Dijital Fabrikası olan +90 3B Dijital Fabrika, 2005 yılında kurulmuştur. +90 3B Dijital Fabrika, Türk sanayisine ve tasarımcılarına büyük katkıda bulunmaktadır. Çok kısa sürede dijital imalat sektörünün öncüsü haline gelmiştir. +90 3B Dijital Fabrika’ da konsept model, fonksiyonel prototip, üretime yardımcı ekipman ihtiyaçları ile 1000’ e kadar acil parça üretimi gerçekleştirmektedir. Yılların birikimi ile tecrübeli kadrosuyla her sektöre yönelik üretim çözümleri geliştirmektedir.

90-3b-dijital-fabrika-1-kanguru-haber-com-990x660

+90 3B Dijital Fabrika’ da bir parça farklı üretim aşamalarından geçmektedir. +90 3B Dijital Fabrika proje danışmanları, müşterilerin talep ettikleri parçaların istenilen özelliklerine göre üretim aşamalarından en uygun olanı belirlemektedir.

90-3b-dijital-fabrika-2-kanguru-haber-com-990x660

+90 3B Dijital Fabrika genel olarak, Katmanlı Üretim Teknolojileri olarak adlandırılan FDM, Polyjet, SLS, DMLS, SLA ve Voxeljet gibi teknolojilerin yanı sıra Silikon Hızlı Kaplama yöntemi de sunmaktadır. +90 3B Dijital Fabrika’dan gerçek mühendislik malzemeleri talep ediliyor ise FDM teknolojisi kullanılmaktadır. +90 3B Dijital Fabrika’nın web sitesinde de anlatılan başarı hikâyelerinden biri olan Robotik Mobilasyon Cihazı’nın üretiminde üstün dayanıklılık gerekliliğinden dolayı gerçek mühendislik malzemeleri kullanılmıştır. Projenin oluşturulmasındaki ilk etap olan hızlı prototipleme süreci ürünün tasarımına katkıda bulunmuştur.

90-3b-dijital-fabrika-3-kanguru-haber-com-990x660

Gerçek mühendislik malzemelerini kullanmanın bazı avantajları bulunmaktadır. Zamandan ve maliyetten tasarruf bu şekilde sağlanmaktadır. Kullanılan teknoloji kadar önemli bir diğer konu da kullanılan malzemelerdir. İhtiyaca göre üretilecek ürüne göre değişen parçalar; şeffaf, esnek, metal, ısıya dayanıklı gibi özelliklere sahip olmalıdır. Bu konuda oldukça zengin bir malzeme yelpazesine sahip olan +90 3B Dijital Fabrika birikim ve tecrübe ile birleşip, kurulduğundan bu yana müşteri memnuniyetini korumaktadır. Malzemelerin önemli özelliklerinden biri de görselliktir. +90 3B Dijital Fabrika görselliğe de oldukça fazla önem vermektedir. Özellikle ürünün müşteriye sunum aşamasında maket ve prototiplerine estetik bir kaygı ile yaklaşan +90 3B Dijital Fabrika, müşterileri için ürüne gerekli işlemi yapmaktan kaçınmamaktadır.

90-3b-dijital-fabrika-4-kanguru-haber-com-990x660

Müşteri odaklı bir hizmet anlayışı ile çalışan +90 3B Dijital Fabrika hızlı imalat çözümlerini her yerde paylaşabilmektedir. Çalışmaları endüstrilerden üniversitelere, AR-GE merkezlerinden bireysel tasarımcılara kadar ulaşmaktadır. Böylece tasarımlarını kaliteli ve ekonomik bir şekilde üretmek isteyen üreticilere, bu yeni nesil teknolojilerden faydalanma fırsatı sunmaktadır. +90 3B Dijital Fabrika web sitesinde bulunan online teklif sayfası üzerinden ulaştırılan tasarımları önce fiyatlandırıyor daha sonra tasarımcının onayını alıyor. Parçayı ürettikten sonra kargo ile müşterinin adresine ulaştırarak süreci kısaltıyor. Büyük firmalardan üniversitelere kadar bu teknolojiye ulaşıp kullanmanın yolu +90 3B Dijital Fabrika’ da bulunmaktadır.

Yazımızı beğendiyseniz paylaşım butonlarını kullanarak sosyal medyada paylaşıp daha fazla kişiye ulaştırmanızı rica ederiz. Bizi Twitter üzerinden @kanguruhaber hesabından, Instagram üzerinden @kanguruhaber hesabından da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak, eklemek ya da düzeltmek için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ